Oportunități de carieră în logistică
Pentru cei care doresc să participe activ în Logistică.

Împreună cu întreaga echipă de Logistică, veți asigura o funcționare și un transport fără probleme al mărfurilor.

Pentru cei care doresc să participe activ în Logistică.

Împreună cu întreaga echipă de Logistică, veți asigura o funcționare și un transport fără probleme al mărfurilor.

#MAI BINE ÎMPREUNĂ: Livrăm împreună.

Oportunități de carieră pentru tine în departamentul nostru de Logistică

În calitate de angajat în departamentul Logistică, indiferent dacă sunteți specialist sau o persoană în căutarea unei mutări laterale de carieră, veți lucra în pivotul companiei noastre. Pe o suprafață logistică de aproximativ 65.000 de metri pătrați, veți fi responsabil pentru aprovizionarea celor peste 20.000 de clienți din întreaga Europă. Împreună cu mai mult de 480 de angajați, veți asigura buna funcționare și transportul a aproximativ 500.000 de articole pe lună, în medie. Haideți să livrăm împreună!

Munca se desfășoară aici în 2 schimburi. Mediul de lucru sănătos și sustenabil este prioritatea noastră principală. Pe lângă posturile noastre de lucru, care permit ergonomie maximă, avem mai mulți roboți și sisteme de transport fără șofer care contribuie la un mod sănătos de lucru prin preluarea sarcinilor solicitante din punct de vedere fizic.

Vă interesează? Căutăm oameni dinamici, cu un potențial uriaș, care vor deveni adevărați eroi ai logisticii.

Credeți că sarcinile sunt monotone? Greșit!

Recepția mărfurilor: Încărcarea mărfurilor și aprovizionarea pentru prelucrarea ulterioară, precum și înregistrarea în SAP

Prelucrarea contractelor: Pregătirea comenzilor de reambalare a mărfurilor, fabricarea gamei personalizate de produse

Ridicare: Ridicarea articolelor definite din depozitul de mare tonaj conform comenzilor clienților, identificarea și verificarea cantității.

Stații de lucru multifuncționale: Activități variate, cum ar fi prelevarea, verificarea și umplerea, inclusiv etichetarea.

Gestionarea transportului: Încărcarea și descărcarea camioanelor

Eliberarea mărfurilor: Verificarea pachetelor și a articolelor de mari dimensiuni în ceea ce privește corectitudinea articolelor și a cantității.

Manipularea mărfurilor periculoase: Manipularea mărfurilor periculoase, de la primirea mărfurilor, etichetare, depozitare și expediere.

Tehnologie de operare: Depanarea defecțiunilor de sistem, repararea și întreținerea sistemelor tehnice, planificarea extinderilor și a noilor clădiri ale departamentului de logistică, implantarea de noi sisteme.

Lucrul în logistică

 
Doriți să vă asumați mai multe responsabilități în domeniul logisticii?

În cadrul companiei noastre, aveți posibilitatea de a vă dezvolta în continuare în carieră. Le oferim colegilor remarcabili din punct de vedere profesional o oportunitate excelentă de a-și continua cariera de specialist, astfel încât să își aprofundeze și să își dezvolte cunoștințele și abilitățile. Îi pregătim pe viitorii manageri în diverse sarcini de management pentru a prelua pas cu pas responsabilitatea personalului. În cadrul programului de carieră în managementul proiectelor, experții gestionează proiecte viitoare importante și, de asemenea, își extind cunoștințele în domeniul managementului de proiect.Pe scurt, există mai multe căi de urmat:

  • Formator (m/f/d)
  • Maistru de schimb (m/f/d)
  • Șef de echipă (m/f/d)
  • Șef de departament (m/f/d)

 
Experimentați pe propria piele ce înseamnă să lucrați într-unul dintre cele mai moderne centre logistice.

Innovative Logistik
Innovative Logistik
Innovative Logistik
Innovative Logistik
Innovative Logistik
Innovative Logistik
Innovative Logistik
Innovative Logistik
Innovative Logistik
Innovative Logistik
Innovative Logistik
Innovative Logistik

 

Rexhep Meha, Ridicare la logistică

Rexhep, Ridicare la logistică

Lucrez la Würth Industrie Services de un an și sunt foarte mulțumit de decizia mea. Eu și colegii mei suntem responsabili de ridicare într-unul dintre depozitele de tip high bay. Îmi place în mod deosebit serviabilitatea echipei mele și a întregii divizii de logistică. Toată lumea ajută pe toată lumea."

Maria-Elena Bebu, posturi de lucru multifuncționale

Maria-Elena, Posturi de lucru multifuncționale

Suntem o echipă tânără, puternică, care rămâne unită și se sprijină reciproc. Împreună, dăm tot ce avem mai bun în fiecare zi. Aceasta este ceea ce contează pentru mine ca spirit de echipă la Würth Industrie Service. De asemenea, îmi apreciez munca. La posturile de lucru multifuncționale, nu numai afișajele integrate ne sprijină, ci și roboții moderni.

Un pachet complet de beneficii atractive vă așteaptă la Würth Industrie Service
 

  • Angajare permanentă cu înregistrare a timpului și a prezenței, precum și 32 de zile de concediu
  • Proces intensiv de inițiere, precum și participarea la serii de formare internă
  • Beneficii sociale atractive (de exemplu, indemnizație de concediu și primă de Crăciun, alocație pentru grădiniță, pensie din partea companiei și recompensă financiară pentru vechimea în muncă în cadrul companiei, precum și pentru nașteri și căsătorii)
  • Reduceri la restaurantul companiei, precum și numeroase oferte pentru angajați (de exemplu, program de sănătate și fitness, beneficii corporative, cafea, ceai și apă minerală gratuite și multe altele)

Arbeitsplatz mit Zukunft

Arbeiten Sie in einem der modernsten Logistikzentren für Industriebelieferung in Europa – und das Hand in Hand mit modernsten Technologien. Heute befindet sich im Industriepark Würth eine Logistikfläche von ca. 65.000 Quadratmetern mit einer Lagerkapazität von ca. 650.000 Lagerplätzen. Dabei kommen moderne, vollautomatisierte Hochregal- und Shuttleläger, eine 34 Kilometer lange Fördertechnik, fahrerlose Transportsysteme sowie verschiedene Roboter und multifunktionale Arbeitsplätze zum Einsatz.

Contact

Contact

Nadine Faul (industrial): Contactați la +49 7931 91-1491 sau trimiteți un e-mail la Nadine.Faul@wuerth-industrie.com

 

Descărcări

Vă interesează?

Acum este momentul potrivit să aplicați!
Aflați despre oportunitățile de carieră în departamentul de logistică la Würth Industrie Service.