Opplysninger om bedriften

Fraskrivelseserklæring

WÜRTH INDUSTRIE SERVICE GmbH & Co. KG utformer innholdet på disse Internett-sidene nøye og oppdaterer dem regelmessig. Informasjonen som er oppgitt, er imidlertid ikke bindende og er bare ment som generell informasjon. Den er ikke en erstatning for detaljert, individuell konsultasjon. WÜRTH INDUSTRIE SERVICE GmbH & Co. KG tar ikke noe ansvar for aktualiteten, riktigheten og fullstendigheten til informasjonen som er gitt på disse sidene, eller for problemfri tilgang til disse sidene på noe tidspunkt. Der det finnes koblinger til tredjeparters nettsteder, tar WÜRTH INDUSTRIE SERVICE GmbH & Co. KG ikke ansvar for innholdet på de koblede sidene. Når du klikker på koblingen, forlater du nettstedet til WÜRTH INDUSTRIE SERVICE GmbH & Co. KG. Andre regler kan gjelde for tredjeparters nettsteder, spesielt med tanke på personvern. WÜRTH INDUSTRIE SERVICE GmbH & Co. KG tar heller ikke ansvar for tjenester, spesielt når det gjelder nedlasting av filer gjort tilgjengelig av WÜRTH INDUSTRIE SERVICE GmbH & Co. KG, på Internett-sidene til WÜRTH INDUSTRIE SERVICE GmbH & Co. KG, for pliktforsømmelse på grunn av lett uaktsomhet.

Google Analytics

Dette nettstedet bruker Google Analytics, en nettanalysetjeneste fra Google Inc. ("Google"). Google Analytics bruker informasjonskapsler – tekstfiler som lagres på datamaskinen din, og som muliggjør en analyse av hvordan du bruker nettstedet. Informasjonen som blir generert av informasjonskapselen om bruken din av nettstedet, blir overført til og lagret på en Google-server i USA. Hvis IP-anonymisering er aktivert på dette nettstedet, blir IP-adressen din først avkortet av Google innenfor medlemslandene i EU eller i andre land som er medlem i EØS. Bare i spesielle tilfeller blir hele IP-adressen din sendt til en Google-server i USA og avkortet der. Google vil, på vegne av operatøren for dette nettstedet, bruke denne informasjonen til å evaluere bruken din av nettstedet, utarbeide rapporter om nettstedsaktivitet og levere andre tjenester til nettstedsoperatøren som er knyttet til nettstedsaktivitet og bruk av Internett. IP-adressen som blir overført fra nettleseren din i sammenheng med Google Analytics, blir ikke knyttet til andre opplysninger Google har. Du kan forhindre at informasjonskapsler blir lagret ved å velge den relevante innstillingen i nettleserprogrammet ditt, men vær oppmerksom på at hvis du gjør dette, vil du kanskje ikke kunne bruke den fulle funksjonaliteten til dette nettstedet. I tillegg kan du forhindre at informasjonen som gjelder bruk av nettstedet (inkludert IP-adressen din), og som blir generert av informasjonskapselen, blir lagret og behandlet av Google, ved å laste ned og installere programtillegget som er tilgjengelig på den følgende koblingen: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Generell likebehandling er i samsvar med AGG (Allgemeines Gleichbehandlungsgesetz – tysk generell lov om lik behandling)

Vi følger selvfølgelig den gjeldende AGG-loven. Tekstene på nettstedet vårt bruker hovedsakelig mannlig tiltaleform. Dette er bare gjort for å gi bedre lesbarhet, og vi tar avstand fra alle typer kjønnsdiskriminering. Vi henvender oss like mye til kvinner som til menn. Det blir ikke gjort noen forskjellsbehandling på grunn av lesbarheten.

© Copyright 2014, WÜRTH INDUSTRIE SERVICE GmbH & Co. KG, Bad Mergentheim, Tyskland

Med enerett. Tekst, bilder, grafikk, lyd, animasjoner og videoer, samt plasseringen av disse på nettstedet til WÜRTH INDUSTRIE SERVICE er underlagt opphavsretten og andre beskyttelseslover. Innholdet på dette nettstedet må ikke kopieres, distribueres, endres eller gjøres tilgjengelig for tredjeparter for kommersielle formål. Enkelte sider inneholder også bilder som er underlagt opphavsretten til tredjeparter.

Opplysninger om bedriften

Würth Industrie Service GmbH & Co. KG
Industriepark Würth, Drillberg
97980 Bad Mergentheim
Tyskland

Tlf.: +49 (0)7931 91-0
Faks: +49 (0)7931 91-4000

info@wuerth-industrie.com

Würth Industrie Service GmbH & Co. KG, registrert kontor i Bad Mergentheim, alminnelig verneting: Ulm, HRA 680768

Generell partner:

Würth Industrie Service Verwaltungs GmbH, alminnelig verneting: Stuttgart, HRB 590633
MVA-nummer: DE 812 676 512

Representert av Rainer Bürkert, Ralf Gehringer, Eberhard Scheuber, Christian Schorndorfer

​ ​